Transferdagboek 17/7: Alves, Ronaldinho en Vidic

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt wederom een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten.

Transferdagboek 17/7: Alves, Ronaldinho en Vidic

Al tijdens het vorige seizoen gingen er geruchten dat Nemanja Vidic vertrekt bij Manchester United. De Servische verdediger zou in onmin leven met manager Sir Alex Ferguson en volgens The Sun kan hij zijn loopbaan vervolgen bij Real Madrid. Man Utd heeft al een opvolger op het oog: Bruno Alves. De Portugees kan ook naar Zenit Sint-Petersburg, meldt Daily Mail.

Mancini staat in de belangstelling van Olympique Marseille. De kampioen van Frankrijk heeft zich al bij Internazionale gemeld, de club van de Braziliaanse buitenspeler. Volgens FRance Football wilde de ploeg van trainer Didier Deschamps hem ook afgelopen winter al overnemen, maar toen koos Mancini voor een verhuurperiode aan Inters standsgenoot AC Milan.

Al na twee seizoenen lijkt Nicolas Pareja onhoudbaar voor Espanyol. De tweede club van Barcelona kan de Argentijn verkopen aan Bayern München, maar volgens Bild heeft de club van trainer Louis van Gaal concurrentie van onder meer Atlético Madrid, Napoli en Valencia. Tot de zomer van 2008 stond de 26-jarige verdediger onder contract bij Anderlecht.

David Beckham zou in de Major League Soccer kunnen worden herenigd met Ronaldinho. Los Angeles Galaxy zou de aanvaller willen overnemen van AC Milan, meldde Dave Checketts. De eigenaar van Real Salt Lake bevestigde in diverse Amerikaanse media dat LA Galaxy nagenoeg rond is met de Rossoneri. Eerder deze zomer verhuisde Thierry Henry al naar de MLS. <br /><br />

Bekijk hier al onze video's