Transferdagboek 05/08: Aquilani, Defour en Negredo

In deze periode mogen de technisch directeuren en managers aan de slag om hun selectie te versterken. Voetbal International houdt een dagboek bij om een overzicht te geven van de talloze transfergeruchten die circuleren. Let wel: het zijn geruchten. De meer betrouwbare nieuwtjes lees je in andere berichten. Steven Defour zou volgens Marca Plan B zijn geweest als Real Madrid er niet in was geslaagd om Xabi Alonso van Liverpool over te nemen. Een dag nadat die transfer is voltooid, duikt de naam Defour weer op in The Independent. De middenvelder van Standard Luik moet Xabi Alonso opvolgen bij Liverpool als Alberto Aquilani niet haalbaar blijkt.

Transferdagboek 05/08: Aquilani, Defour en Negredo

Arsenal hoopt zich deze zomer ook nog te versterken, maar manager Arsène Wenger handelt nogal zuinig. Federico Fazio (Sevilla) is te duur en ook voor Marouane Chamakh (Girondins Bordeaux) wil Wenger niet voldoen aan de vraagprijs, meldt Daily Mirror. Dat komt overigens omdat de Marokkaanse aanvaller over een jaar transfervrij is.

Álvaro Negredo heeft niet te klagen over gebrek aan belangstelling. De spits van Real Madrid mag De Koninklijke bij een goed bod verlaten, maar dan liefst wel naar een buitenlandse club. Zijn zaakwaarnemer Alejandro Camano laat Radio Radio weten dat Negredo openstaat voor AS Roma, maar dat er ook veel Engelse interesse is voor de spits.

Bekijk hier al onze video's