Transfer Vermeij naar Heracles wordt dinsdag afgerond

Reacties

De overstap van Vincent Vermeij van De Graafschap naar Heracles Almelo wordt dinsdag afgerond. De 21-jarige spits zal in de middag zijn contract ondertekenen. 

Transfer Vermeij naar Heracles wordt dinsdag afgerond

Aanvankelijk wilde De Graafschap niet meewerken aan een vertrek van Vermeij, omdat Heracles niet wilde voldoen aan de vraagprijs van De Superboeren. Afgelopen weekend kwam er echter schot in de zaak, toen bleek dat Heracles wél bereid was een voor De Graafschap acceptabel bedrag over te maken voor de opvolger van Wout Weghorst (inmiddels AZ) in de punt van de aanval.

Vermeij wilde na de degradatie van De Graafschap zelf graag een stap hogerop maken en was de afgelopen periode al in gesprek met Heracles. Club en speler waren er in grote lijnen al uit. Nu ook de clubs een akkoord hebben bereikt, is een transfer aanstaande van de spits die afgelopen seizoen negen keer scoorde in de Eredivisie.

Dat Vermeij zich nog deze week officieel speler van Heracles mag noemen, betekent niet dat de jeugdinternational donderdag in de return van de derde voorronde van de Europa League in actie kan komen tegen FC Arouca. Afgelopen donderdag eindigde het heenduel in Almelo in 1-1, omdat Heracles de vele kansen niet benutte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.