Transfer Gomez naar Bayern stap dichterbij

Mario Gomez speelt mogelijk komend seizoen met zijn Duitse collega-aanvallers Miroslav Klose en Lukas Podolski. VfB Stuttgart heeft de toenadering van Bayern München positief beantwoord.

Transfer Gomez naar Bayern stap dichterbij

'Bayern heeft ons een uitnodiging gestuurd en wij hebben die aangenomen', bevestigde Stuttgart-voorzitter Dieter Hundt de afspraak. Onderwerp van gesprek is de overgang van Gomez naar München. Een eventuele ruil met Podolski komt vrijdag niet aan de orde.

Gomez vormt op het EK met de Bayern-aanvallers Klose en Podolski de voorhoede van Duitsland. Erg succesvol is de 22-jarige spits nog niet met Die Mannschaft. Tegen Oostenrijk miste hij onder meer een zeer grote kans.

Gomez is mogelijk niet de enige die Stuttgart van de hand doet. Fernando Meira, die met Portugal op het EK actief is, heeft een concreet aanbod bij een niet nader bekende club aan de slag te gaan. De dertigjarige verdediger heeft zich echter nog niet uitgelaten over zijn toekomst. 'Het wordt verlengen of gaan', aldus Stuttgart-manager Horst Heldt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen