Trainer Reja voorspelt een grote toekomst voor De Roon

Reacties

Atalanta Bergamo is van een degradatiekandidaat een subtopper geworden in Italië. Volgens trainer Edoardo Reja is dat mede de verdienste van nieuweling Marten de Roon.

Trainer Reja voorspelt een grote toekomst voor De Roon

Reja zag de voormalige middenvelder van Sparta Rotterdam en SC Heerenveen maandag wederom uitblinken in de gewonnen wedstrijd tegen Sampdoria (2-1). 'Hij speelde erg goed. Aan het eind liet hij weten dat hij er helemaal doorheen zat. Maar ik was al door mijn wissels heen. Ik heb hem op de rechterflank gezet zodat hij weer een beetje op adem kon komen.'

Met De Roon op het middenveld staat de nummer zeventien van vorig seizoen nu ineens gedeeld zesde. 'Spelers als De Roon zijn voor elk elftal nuttig. Hij is een geweldige speler, kan zowel het spel vertragen als dicteren. Hij is een erg belangrijke speler voor ons. En als hij doorgaat waar hij mee bezig is, kan hij later in aanmerking komen voor een grote club', voorspelt zijn coach voor de camera van Sky.

Voor De Roon en Atalanta wacht de komende weken het grote werk in de Serie A. Onder de volgende vier tegenstanders bevinden zich buiten het bescheiden Carpi (thuis) ook lijstaanvoerder Fiorentina (uit), regerend kampioen Juventus (uit) en nummer drie van vorig seizoen Lazio (thuis).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.