Trainer De Koning kandidaat bij Emmen als opvolger Gall

Reacties

Trainer Hans de Koning lijkt de belangrijkste kandidaat om de vertrekkende Joop Gall op te volgen bij FC Emmen. De club hoopt snel tot overeenstemming te komen met de voormalige keeper.

Trainer De Koning kandidaat bij Emmen als opvolger Gall

De Koning is nu nog trainer bij FC Volendam. Maandag maakte hij na de 3-2 nederlaag bij Roda JC Kerkrade bekend aan het eind van dit seizoen te vertrekken bij de Noord-Hollanders. Als reden gaf hij op dat hij met FC Volendam niet kan promoveren naar de Eredivisie, waar De Koning dolgraag wil werken.

Nu lijkt hij echter bij FC Emmen aan de slag te gaan. De huidige nummer vijf van de Jupiler League (FC Volendam staat één plekje hoger) wilde eigenlijk FC Groningen-assistent Dick Lukkien als opvolger van Joop Gall hebben, maar hij koos er tot grote teleurstelling van de Emmenaren voor om bij de Eredivisionist te blijven.

In De Koning heeft FC Emmen nu een nieuwe topkandidaat gevonden, al zegt de club nog meer ijzers in het vuur te hebben. De club hoopt binnen een week tot een akkoord te komen met de nieuwe oefenmeester. Eind vorig jaar maakte FC Emmen bekend de club onder een andere trainer een nieuw elan te geven, hoewel Gall uitstekend presteert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.