Trainer Ballardini debuteert met remise tegen Juventus

Het debuut van trainer Davide Ballardini bij Genoa heeft direct voor een verrassend resultaat gezorgd. De Italiaanse laagvlieger hield aan de uitwedstrijd tegen koploper Juventus een punt over: 1-1.

Trainer Ballardini debuteert met remise tegen Juventus

Andrea Pirlo, Giorgio Chiellini, Simone Pepe en Nicklas Bendtner ontbraken bij De Oude Dame vanwege blessures. De absentie van de belangrijke spelers was wel zichtbaar. Juventus bleef weliswaar de bovenliggende partij, maar had moeite met scoren.

Mirko Vucinic zag zijn schot gestopt worden en ook Arturo Vidal wist een grote kans niet te verzilveren. Via Fabio Quagliarella viel in de 54ste minuut de openingstreffer, maar Marco Borriello had twaalf minuten nodig om met een trefzekere kopbal zijn oude ploeg pijn te doen.

Na de gelijkmaker kwamen beide partijen niet meer tot scoren, waardoor Juventus verzuimt om optimaal te profiteren van de eerdere misstap van Lazio (0-1 verlies van Chievo). De voorsprong op Napoli, dat één wedstrijd minder heeft gespeeld, is zes punten. Genoa staat nog altijd achttiende.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen