Toulalan ambitieus na tekenen contract: 'I am Monaco'

AS Monaco heeft zijn zoveelste aankoop voor komend seizoen binnen. In navolging van onder anderen Radamel Falcao, João Moutinho en James Rodríquez heeft de Franse club zich zaterdag versterkt met Jérémy Toulalan.

Toulalan ambitieus na tekenen contract: 'I am Monaco'

De middenvelder komt over van het financieel geteisterde Málaga, dat hem voor een bedrag van circa vijf miljoen euro van de hand deed. Toulalan tekende een contract voor twee seizoenen bij de club uit het vorstendom.

De Franse international toonde zich, net als zijn nieuwe werkgever, zeer ambitieus. 'I am Toulalan, I am ambitious, I am Monaco', waren de woorden van de strijdlustige 29-jarige controleur. In navolging van Toulalan liet technisch directeur Vadim Vasilyev weten content te zijn met de zoveelste aankoop.

'Zijn kwaliteiten en ervaring gaan een belangrijke meerwaarde vormen voor onze club', aldus Vasilyev. Dat de steenrijke promovendus ambitieus is moge duidelijk zijn.

Voor het nieuwe seizoen in de Franse Ligue 1 haalde de club al veertien spelers, met Falcao als grootste aankoop. De aanvaller werd voor zestig miljoen euro overgenomen van Atlético Madrid.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen