Totti speelklaar voor tweekamp met Feyenoord

Reacties

Francesco Totti is klaar voor het duel met Feyenoord. De 38-jarige aanvoerder van AS Roma voelt zich weer beter en trainde maandag voluit mee met zijn club in aanloop naar de confrontatie met de Rotterdammers in de Europa League.

Totti speelklaar voor tweekamp met Feyenoord

Totti was afgelopen weekend ziek en miste daardoor de competitiewedstrijd tegen Parma (0-0). De Romeinen worden de laatste tijd geplaagd door blessures, waaronder die van Kevin Strootman, en wisten al vijf thuispartijen op rij niet te winnen in de Serie A.

AS Roma moest het zondag buiten Strootman en Totti ook stellen zonder de zieke Miralem Pjanic (griep) en de geblesseerde spelers Maicon, Víctor Ibarbo, Juan Iturbe, Leandro Castan en Federico Balzaretti. Maicon heeft inmiddels voorzichtig de training hervat, zijn inzetbaarheid is twijfelachtig.

Met vijfduizend Rotterdamse supporters op de tribune speelt Feyenoord donderdagavond (19.00 uur) eerst in de Italiaanse hoofdstad, een week later is de return in De Kuip (21.05 uur). De winnaar plaatst zich bij de laatste zestien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.