Tottenham komt met invaller Janssen tekort voor koppositie

Reacties

Vincent Janssen heeft als invaller Tottenham Hotspur niet kunnen helpen aan de zege op AFC Bournemouth. Door het doelpuntloze gelijkspel blijft de koppositie te hoog gegrepen.

Tottenham komt met invaller Janssen tekort voor koppositie

Een zege op Bournemouth volstond om Manchester City voorlopig af te lossen als koploper van de Premier League. Maar de Londense ploeg maakte in het Vitality Stadium te weinig indruk om aanspraak te maken op die eerste plaats.

In de eerste helft was een schot van Erik Lamela op de kruising een van de weinige wapenfeiten, terwijl doelman Hugo Lloris aan de andere kant met de hulp van de lat een Bournemouth-treffer van Charlie Daniels voorkwam.

De keuze van Spurs-manager Mauricio Pochettino voor Heung-Min Son in plaats van Janssen was geen gelukkige. De Zuid-Koreaanse spits werd nauwelijks in het spel betrokken en kon daarom ook weinig uitrichten. Een half uur voor tijd werd Son afgelost door de man die hij uit de basis had verdreven.

Ook met Janssen binnen de lijnen bleef de jacht op de treffer vruchteloos. De Oranje-international bleek niet de man die het nieuwe elan bracht om het derde puntenverlies op rij te voorkomen. Hij werd net als Son niet in stelling gebracht.

Met het gelijkspel bij Bournemouth kwam Tottenham wat punten betreft op gelijke hoogte met Manchester City en Arsenal, die beiden echter een wedstrijd achter de hand hebben om weer afstand te nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.