Torres tekent alsnog een nieuw contract bij Atlético

Reacties

Fernando Torres draagt ook komend seizoen het shirt van Atlético Madrid. Het kind van de club heeft een eenjarig contract getekend bij de Spaanse topclub.

Torres tekent alsnog een nieuw contract bij Atlético

Torres groeide op bij Atlético, vertrok in 2007 naar Liverpool en keerde na periodes bij Chelsea en AC Milan uiteindelijk begin 2015 op huurbasisterug in Vicente Calderón. Atlético huurde Torres tot deze zomer van Milan. Sinds begin juli zat El Niño zonder contract. De gesprekken over een nieuwe verbintenis met Atlético liepen al een tijd.

Pas in de tweede seizoenshelft raakte de 32-jarige aanvaller het voorbije seizoen echt op dreef. Zo scoorde Torres sinds begin februari in de Primera División liefst negen keer. Op 6 februari maakte de spits in de thuiswedstrijd tegen Eibar zijn honderdste treffer in de hoofdmacht van Los Colchoneros.

Een nieuw contract bij Atlético was het doel voor Torres, zo verklaart hij op de Atlético-site. 'Hier voel ik mij thuis. Het was een lang proces, met veel onzekerheid. Uiteindelijk heb ik gekregen waar ik op heb gewacht. Dat is het belangrijkste.' Torres speelt al sinds zijn elfde voor de Madrilenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.