Torres bezorgt Liverpool bevrijdende zege op Wolves

Liverpool heeft zaterdmiddag op bezoek bij Wolverhampton Wanderers een einde gemaakt aan een zwakke reeks uitwedstrijden in de Premier League. De formatie van manager Kenny Dalglish boekte op Molineux een zwaarbevochten zege: 3-0.

Namens The Reds zorgden Fernando Torres (twee keer) en Raúl Meireles voor de doelpunten. Aanvaller Torres zette de bezoekers met zijn negende competitietreffer van het seizoen in de 36ste minuut op voorsprong. Vlak na het begin van de tweede helft verdubbelde Meireles de marge met zijn tweede goal in deze competitie.

Torres voegde diep in blessuretijd nog een tweede treffer toe aan zijn seizoenstotaal. Liverpool had sinds de 1-0 zege bij Bolton Wanderers op 31 oktober van het vorige jaar geen competitieduel buiten Anfield Road meer gewonnen, een beroerde reeks van één gelijkspel en vijf nederlagen.

De overwinning op Wolves betekende tevens de eerste zege van Dalglish als manager van The Reds. De voormalige sterspeler van Liverpool werd begin deze maand tot het einde van het seizoen aangesteld als opvolger van de ontslagen Roy Hodgson. Foto: VI Images