Toptovenaar Ibrahimovic beslissend voor winnend Inter

Ibracadabra in optima forma. Zlatan Ibrahimovic liet in Milaan weer eens zien waartoe hij in staat is. De Zweed scoorde op magistrale wijze en leidde Internazionale naar een uiteindelijke 2-1 overwinning op Bologna.

In de 25ste minuut toverde Ibrahimovic de 1-0 uit de lucht. Adriano was als een ware linksbuiten de aangever en de ex-Ajacied werkte de bal met zijn rug naar de goal ineens uit de lucht met zijn rechterhak hoog in het doel van de verbijsterde Francesco Antonioli.Alles wat daarna kwam, verbleekte bij de wondergoal van Zlatan. Adriano zorgde vlak na rust voor de 2-0. De Braziliaan benutte beheerst een strafschop nadat Sergio Volpi hands had gemaakt door een voorzet van Mancini te blokkeren.Bologna kwam terug in de wedstrijd door geklungel achterin bij Inter. Javier Zanetti en Iván Cordoba keken elkaar aan in plaats van in te grijpen en Vangelis Moras profiteerde dankbaar. Maar meer zat er niet in voor de ploeg die zijn vijfde nederlaag leed in zes wedstrijden.Inter deelt de koppositie nu met Lazio Roma, dat gelijkspeelde tegen Lecce. Bologna is voorlaatste op de ranglijst van de Serie A. </p><p>