Toptalent van Liverpool wordt nieuwe recordaankoop Sheffield United

Reacties

Sheffield United heeft zich versterkt met Rhian Brewster. Het verkopen van het toptalent levert Liverpool ruim twintig miljoen euro op.

Toptalent van Liverpool wordt nieuwe recordaankoop Sheffield United
© Pro Shots

Brewster is door Liverpool opgeleid en kwam tot vier optredens in het eerste elftal. Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor Swansea City en scoorde hij tien keer in het Championship. In de voorbereiding op het huidige seizoen kreeg de twintigjarige Engelsman een nieuwe kans bij de selectie van Jürgen Klopp, maar het aantrekken van Diogo Jota betekende dat Brewster weer een stap terug moest doen in de hiërarchie.

Voor Sheffield United is Brewster de nieuwe recordaankoop. Volgens Engelse media wordt er minstens twintig miljoen euro betaald en kan de transfersom oplopen tot 26 miljoen euro. De jonge aanvaller hoopt nu echt speeltijd te krijgen in de Premier League, waarin The Blades vorig seizoen als negende eindigden.

Brewster is na Ki-Jana Hoever het volgende talent dat besluit elders voor zijn kansen te gaan. De Nederlandse jeugdinternational vertrok naar Wolverhampton Wanderers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.