Toppers niet langer interessant voor Feyenoord

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Toppers niet langer interessant voor Feyenoord

• Het is niet duidelijk of Feyenoord met de hele selectie van plan was naar het kerstconcert van de Toppers te gaan, maar de Rotterdammers hebben in ieder geval twee kaarten over. Deze werden door de winterkampioen aangeboden op Twitter.

'Ik ben dan misschien wel 35 jaar oud, maar in mijn hoofd ben ik twintig. Ik denk dat ik tot mijn vijftigste kan doorgaan. Hoe ouder ik word, hoe beter. Net als rode wijn.'
Zlatan Ibrahimovic mag met zijn 35 lentes dan wel tot de categorie 'oude spelers' gerekend worden, zelf denkt de Zweed hier heel anders over. 'Hou je van rode wijn? Ik ben daar een perfect voorbeeld van. Ik voel me fantastisch', zei de aanvaller van Manchester United tegen een verslaggever van The Guardian. De productie van Ibracadabra bedraagt dit seizoen zestien doelpunten. Zlatan had hier 25 wedstrijden voor nodig. Zaterdagavond besliste hij eigenhandig het duel met West Bromwich Albion met twee treffers (0-2).

'Zoals bekend is worden de scheidsrechter beschermd alsof het leeuwen in de dierentuin zijn, dus we moeten met hun beslissingen leven. Ik wil dat ze goed beschermd worden en ik wil dat ze veilig zijn, maar het zou nog beter zijn als ze de juiste beslissingen konden nemen.'
Arsène Wenger toont wederom een slecht verliezer te zijn. In een interview na de verloren uitwedstrijd zondag tegen Manchester City (2-1) gaf de Fransman maar weer eens af op de arbitrage. Dit keer wordt de vergelijking met leeuwen gemaakt.

Bij Tottenham Hotspur zijn ze wel in voor een verkleedpartijtje. Harry Kane transformeerde na de gewonnen thuiswedstrijd van The Spurs tegen Burnley (2-1) in Harry Bane. Tom Hardy, de acteur die de rol van Bane heeft, een superschurk uit de serie Batman, zal jaloers zijn op de imitatie van de aanvaller. Zijn ploeggenoten gingen verkleed als personages van onder andere Sons of Anarchy, Ghostbusters, Captain America, Top Gun en Harry Potter. Herken jij ze allemaal?

'Memphis is een zeer getalenteerde speler. Het is jammer dat het bij Manchester United nog niet gelukt is. Hij speelt erg weinig. Ik verwacht dat er binnenkort iets zal gebeuren, dat hij wellicht in de winter al een transfer gaat maken.'
Arjen Robben schrijft landgenoot en collega-international Memphis Depay nog niet af, zo laat hij weten aan Goal. Het verhaal van Memphis is inmiddels bekend. De aanvaller mag van manager José Mourinho vertrekken, al dan niet op huurbasis. Of Bayern, de club van Robben, tot de geïnteresseerden behoort, vragen we ons af.  

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.