Toornstra: 'Sevilla was een maatje te groot'

Reacties

Feyenoord verloor donderdag kansloos van Sevilla, maar Jens Toornstra kon terugkijken op een prima debuut in de basis. De middenvelder verving de geblesseerde Lex Immers en was de gevaarlijkste speler van de Rotterdammers.

Toornstra: 'Sevilla was een maatje te groot'

Toornstra was in de eerste helft dicht bij de aansluitingstreffer, maar zag de bal na zijn slim genomen vrije trap via beide doelpalen terug in het veld belanden. 'Ik ben niet ontevreden over mijn eigen spel', kijkt Toornstra terug.

'Maar als ik mocht kiezen, zou ik hier liever een goed resultaat hebben geboekt. Voor rust vond ik dat we het nog redelijk deden, daarna waren zij een maatje te groot en kregen ze ook meer ruimte van ons om te voetballen. Daarmee weten zij wel raad', aldus Toornstra.

Ook Jordy Clasie was onder de indruk van Sevilla, dat vorig seizoen winnaar was van de Europa League. 'Een ontzettend goede ploeg, ook al hielden ze een aantal basisspelers op de bank', concludeert Feyenoords aanvoerder. 'Sevilla tikte ons af en toe weg. Geen schande als je naar hun kwaliteiten kijkt.'

De nederlaag, en dan vooral de manier waaróp Feyenoord verloor, zet De Klassieker van aanstaande zondag onder hoogspanning. De Rotterdammers móéten in De Kuip winnen van Ajax om een sportieve crisis af te wenden. 'Die wedstrijden zijn sowieso bijzonder', weet Clasie. 'En nu ook. We zullen moeten winnen, dat beseft iedereen, maar ik ga niet vooruitkijken naar wat eventueel zou kunnen gebeuren.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.