Toivonen zet deur naar Norwich City weer op een kier

Ola Toivonen heeft een transfer naar Norwich City nog niet uit zijn hoofd gezet, maar laat de Premier League-club voorlopig in het ongewisse. 'Ik heb niet gezegd dat het definitief geen optie meer is', zegt de schaduwspits van PSV, die hoopt dat er de komende vier weken nog meer interesse tot hem komt.

Toivonen zet deur naar Norwich City weer op een kier

'Ik wil rustig de tijd nemen, heb geen haast.' PSV heeft reeds enkele weken geleden een overeenkomst bereikt met Norwich City. De ambitieuze Engelse middenmoter, die eerder onder anderen Leroy Fer (FC Twente) en Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lissabon) aantrok, wil 5,7 miljoen euro betalen voor de Zweed.

PSV wil dat Toivonen vertrekt of een nieuw contract tekent. Als hij weigert te verlengen, waardoor hij in 2014 transfervrij is, dan is de kans groot dat hij bij Jong PSV moet gaan spelen.

'Als Toivonen aan het eind van de transfermarkt nog steeds hier is, zullen we weer om de tafel gaan', zegt trainer Phillip Cocu die hem dinsdag niet opstelde in de voorronde van de Champions League tegen Zulte Waregem. 'De markt is nog een maand open. We wachten rustig af wat er gaat gebeuren.' (Thijs Slegers)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen