Toivonen op weg naar Frankrijk voor onderhandelingen

Reacties

Ola Toivonen reist vanochtend nog naar Frankrijk om een kijkje te nemen bij het concreet geïnteresseerde Stade Rennes. Als de Franse club er ook met het kamp-Toivonen uitkomt, staat behalve een medische keuring niets een transfer nog in de weg.

Toivonen op weg naar Frankrijk voor onderhandelingen

Mocht de Zweed daadwerkelijk tot een akkoord komen dan is het einde van zijn tijdperk bij PSV nabij. PSV-directeur Marcel Brands bevestigde eerder al aan Voetbal International dat de Eindhovenaren akkoord zijn met een transfersom van 2,5 miljoen euro.

Toch zegt het ja-woord van PSV niet alles. Afgelopen zomer bereikte PSV ook al een akkoord met Norwich City, maar toen kwam het niet tot een transfer omdat de Zweed zelf de aanbieding naast zich neer legde.

Het contract van Toivonen zou deze zomer aflopen in Eindhoven. De uitblijvende contractverlenging zorgde aanvankelijk voor veel ophef bij PSV. Even werd zelfs gedreigd de Zweed terug te zetten naar Jong PSV, maar zo ver kwam het niet. Toivonen had al de wens uitgesproken te willen vertrekken. Mocht dat niet gebeuren, dan zou hij alsnog zijn verbintenis met een jaar verlengen. Dat blijkt nu waarschijnlijk niet nodig.

Toivonen speelde vanaf begin 2009 voor PSV. Dit seizoen kwam hij tot veertien Eredivisie-duels en één doelpunt. Toivonen was eerder ook al in beeld bij Besiktas en een Aziatische club die hem een zeer lucratief avontuur in het vooruitzicht stelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.