Toivonen is er nog niet uit en laat PSV nog even wachten

Ola Toivonen heeft PSV nog steeds niet laten weten of hij van plan is om bij te tekenen. De Zweedse international, die over acht maanden transfervrij is, heeft het voorstel gekregen om zijn contract te verlengen en een gelimiteerde transfersom in de nieuwe verbintenis op te nemen.

Toivonen is er nog niet uit en laat PSV nog even wachten

Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft PSV laten weten deze week op het voorstel terug te komen. De 27-jarige speler zelf heeft in een gesprek met technisch manager Marcel Brands niet expliciet gezegd dat hij akkoord zal gaan met de plannen van PSV. Brands gaat er desondanks vanuit dat Toivonen niet op een transfer in de winterstop aanstuurt.

Door het uitblijven van een vertrek leek het erop dat Toivonen bij PSV weinig aan spelen toe zou komen, maar tot op heden maakte hij in alle tien competitieduels zijn opwachting. Alleen in de laatste vier optredens was dat als basisspeler. De Zweedse international maakte dit seizoen één doelpunt in de Eredivisie.

Toivonen is inmiddels met PSV neergestreken in Kroatië waar de ploeg het donderdagavond in het kader van de Europa League opneemt tegen Dinamo Zagreb.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen