Toekomst Sandaza bij Glasgow ongewis na telefoontje

Glasgow Rangers heeft aanvaller Francisco Sandaza geschorst, nadat hij een obscuur telefoontje heeft beantwoord met wat gevoelige details. De beller deed alsof hij een zaakwaarnemer was, waarna Sandaza toegaf graag te willen verkassen en informatie over zijn contract verstrekte.

Toekomst Sandaza bij Glasgow ongewis na telefoontje

'Francisco zal nog niet terugkeren in het elftal, want het onderzoek loopt nog', luidt een statement van de ooit zo machtige Rangers, die momenteel op het vierde niveau uitkomen, nadat de club vorig jaar failliet werd verklaard. 'De club, Francisco en zijn daadwerkelijke zaakwaarnemer hebben over de zaak gesproken, samen met trainer Ally McCoist.'

'We nemen deze zaak extreem serieus, maar voor de rest doen we er geen uitspraken over. Het onderzoek kan nog zo'n week in beslag nemen', aldus een statement van de club.

Of Sandaza, die afgelopen zomer de overstap maakte van St. Johnstone naar Glasgow, nog terugkeert in de selectie is onbekend. 'Ik heb geen idee', vertelt McCoist. 'Daarvoor moeten we ook het onderzoek afwachten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen