Toekomst Fischer in handen van Excelsior en Cambuur

Reacties

Excelsior-aanvoerder Sander Fischer speelde vrijdagavond mogelijk zijn laatste wedstrijd voor de Kralingers. De centrumverdediger, die in de interesse van SC Cambuur staat, ging met 2-0 onderuit op bezoek bij FC Groningen.

Toekomst Fischer in handen van Excelsior en Cambuur

'Ik weet niet of het mijn laatste wedstrijd is. Ik heb altijd gezegd dat ik graag een stap wil maken als ik die mogelijkheid krijg. Ik weet niet of de clubs eruit komen. Volgens mij tot nu toe niet, misschien dat het nog komt', vertelde Fischer na afloop in gesprek met FOX Sports.

'Het is op dit moment niet in mijn handen. Cambuur heeft een bod gedaan en dat heeft Excelsior niet geaccepteerd. Ik heb ook met mijn volle verstand een contract getekend', doelde de verdediger op de eenjarige verbintenis waaronder hij begin deze zomer zijn krabbel zette. Fischer moet in Leeuwarden de naar FC Groningen vertrokken Etiënne Reijnen opvolgen.

De captain zag zijn ploeg terecht verliezen van een sterker FC Groningen. 'Het is een goed voetballende ploeg die lastig te bespelen is door de uitzakkende middenvelders. In het begin deden we aardig mee, maar later konden we eigenlijk alleen nog maar verdedigen. Dat was niet de bedoeling', analyseerde Fischer.

Gebrek aan overtuiging
Trainer Alfons Groenendijk was ontevreden over het spel van zijn ploeg. 'De jongens hebben hard gewerkt, maar dat is niet genoeg. Je moet in balbezit meer brengen. We hadden een gebrek aan overtuiging. Als je ooit een kans had om in Groningen iets te halen, dan was het vanavond', concludeerde de oefenmeester.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.