Titelkandidaat Eindhoven verder met succestrainer

Reacties

FC Eindhoven heeft het contract van succestrainer Jean-Paul de Jong met één jaar verlengd. De ploeg staat momenteel derde in de Jupiler League en doet volop mee voor promotie naar de Eredivisie.

Titelkandidaat Eindhoven verder met succestrainer

'Wij zijn zeer tevreden over de prestaties', laat technisch manager Hans Smulders weten aan Voetbal International. 'Maar we zijn ook erg te spreken over de ontwikkeling van het team en de spelers.'

Tijdens de onderhandelingen is er ook gesproken over een eventuele promotie naar de Eredivisie. 'We hebben afpraken gemaakt in het geval dat we promoveren, maar ook als we in de Jupiler League blijven', aldus Smulders.

FC Eindhoven is bezig aan een sterk seizoen. De Brabanders bezetten na twintig speelronden de derde plaats, met zeven punten achterstand op koploper NEC. En dat Eindhoven meedoet om de bovenste plaatsen werd vorige week vrijdag duidelijk. In eigen huis werd concurrent NEC met 3-0 verslagen.

De Jong is bezig aan zijn tweede seizoen als eindverantwoordelijke van FC Eindhoven. De voormalige speler van FC Utrecht eindigde vorig jaar op de zesde plaats met de Eindhovenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.