Tissoudali neemt zijn tijd: 'Hij kan zijn geduld bewaren'

Reacties

Tarik Tissoudali staat voor een stap hogerop, maar wil geen overhaaste beslissingen nemen. De 23-jarige buitenspeler van Telstar neemt zijn tijd om de juiste keuze te maken.

Tissoudali neemt zijn tijd: 'Hij kan zijn geduld bewaren'

In 2014 speelde Tissoudali zijn wedstrijden nog in de hoofdmacht van Hoofdklasser Sparta Nijkerk, maar na ijzersterk tweede jaar bij de Jupiler League-club uit Velsen staan de Eredivisionisten en buitenlandse clubs voor hem in de rij.

Willem II, Heracles Almelo en SC Heerenveen toonden interesse en strijden om zijn handtekening. 'En dat hij vertrekt bij Telstar, is ook wel voor 99 procent zeker', zegt zijn zaakwaarnemer Richinel Bryson in gesprek met Voetbal International.

'Hij zat twee jaar geleden nog bij een Hoofdklasser. Hij heeft sindsdien best veel over zich heen gekregen, heeft een Bronzen Stier gekregen na de derde periode en is inmiddels zelfs Marokkaans jeugdinternational.'

En met de goals - achttien in 36 competitieduels - en persoonlijke waardering kwam de belangstelling. 'Tarik komt uit een soort draaikolk en heeft een enerverende tijd achter de rug', aldus Bryson. 'Hij heeft daarin zijn weg moeten vinden, maar inmiddels heeft hij geleerd om zijn geduld te bewaren. We zijn nog in gesprek met meerdere clubs en hij neemt zijn tijd om de knoop door te hakken.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.