Tim Cahill haalt heerlijk uit, drankfestijn in Polen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tim Cahill haalt heerlijk uit, drankfestijn in Polen

Christian Benteke opende maandag razendsnel de score tijdens Gibraltar - België. Zijn werkgever Crystal Palace speelt ludiek op het wereldrecord in.

Alireza Jahanbakhsh ligt met Iran op koers voor het WK, zeker na de zeges op Oezbekistan en Zuid-Korea van afgelopen week. 'Als je de ranglijst bekijkt, doen we het beter dan het Nederlands elftal', zegt de aanvaller van AZ in de Telegraaf. 'Maar dat is moeilijk met elkaar te vergelijken hoor. De landen waar wij tegen spelen, zijn van een ander niveau.'

Het Kasteel bestaat zaterdag precies honderd jaar. Sparta werkt het jubileumduel zaterdagavond af met Willem II. Toeval of niet: de Tilburgers waren in 1916 ook de eerste tegenstander van Sparta op Het Kasteel.

• Het begrip 'droomdebuut' wordt maar al te vaak de kast uitgetrokken, maar is hier wel op zijn plaats. Met een briljant doelpunt droeg Tim Cahill bij zijn eerste optreden in de A-League bij aan de 1-4 zege van Melbourne City op Melbourne Victory.

'Wesley Sneijder speelt nog. En Arjen Robben als hij fit is. Maar Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie? Ik weet zeker dat wij er allemaal hetzelfde over denken: dat we nog graag Oranje zouden helpen. We hebben zoveel meegemaakt met elkaar.'
Rafael van der Vaart heeft het gevoel dat zijn generatie te snel is afgeschreven. 'Soms denk ik dat het grote publiek niet beseft hoeveel spelen voor Oranje voor ons heeft betekend', vertelt de spelmaker van FC Midtjylland aan het AD.

• Een relletje in Polen. Na de 3-2 zege op Denemarken in de WK-kwalificatie van afgelopen week zouden de internationals het op een zuipen zijn gaan zetten. Doelman Artur Boruc is volgens Poolse media de organisator van dit 'drankfestijn' geweest. Ook Lukas Teodorczyk van Anderlecht zou het geestrijke vocht niet hebben laten staan. Bondsvoorzitter Zbigniew Boniek speelt met de gedachte om harde straffen uit te delen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.