Tijd begint te dringen voor Spurs na slecht nieuws van Pochettino

Reacties

De transfermarkt in Engeland sluit al over twee dagen, maar Tottenham Hotspur heeft nog altijd geen vervanger gevonden voor Kieran Trippier. En dat terwijl de spoeling op de rechtsbackpositie wel erg dun is met de start van de competitie in zicht.

Tijd begint te dringen voor Spurs na slecht nieuws van Pochettino

Na het vertrek van Trippier naar Atlético Madrid was al duidelijk dat Spurs deze zomer nog een vervanger wilde aantrekken voor de Engels international. Die is echter nog altijd niet gevonden. En dat terwijl het komende donderdag al Deadline Day is in Engeland. De tijd begint dus te dringen voor de Londenaren, zeker omdat de huidige alternatieven in de selectie zaterdag tegen Aston Villa ook niet allemaal inzetbaar zijn.

Ivoriaans international Serge Aurier keerde namelijk met een lichte blessure terug van het toernooi om de Afrika Cup, terwijl Juan Foyth sowieso ontbreekt bij de start van de Premier League. De Argentijnse international (foto) leek de belangrijkste kandidaat voor de vacature op de rechtsbackpositie, maar kampt met een enkelblessure. 'Het is een pittige blessure en hij zal er zeker een paar weken uit zijn', zei Pochettino.

Het enige alternatief, de 22-jarige Kyle Walker-Peters, maakte tegen Internazionale geen beste indruk en dus moet Tottenham nog de transfermarkt op. Volgens Sky Sports is Elseid Hysaj een belangrijke kandidaat. De 25-jarige Albanees staat onder contract bij Napoli. Na het vertrek van Trippier werd Hiroki Sakai nog genoemd bij de Champions League-finalist, maar Spurs zou de Japanse international (29) van Olympique Marseille te oud vinden.

Het worden hoe dan ook nog spannende dagen voor de fans van Tottenham, die hun club deze zomer eindelijk weer eens geld zagen uitgeven op de transfermarkt. Tanguy Ndombélé kwam voor zestig miljoen euro over van Olympique Lyon, waarmee de Franse middenvelder meteen de duurste aankoop in de clubhistorie werd. Jack Clarke kwam over van Leeds United, maar is meteen weer verhuurd aan de club uit het Championship.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.