Tighadouini zet zinnen op terugkeer naar Nederland

Reacties

Adnane Tighadouini (23) weet zich in de belangstelling van meerdere Spaanse clubs, maar heeft aangegeven het liefst terug te keren naar de Eredivisie. De Nederlandse Marokkaan staat nu nog onder contract bij het Spaanse Málaga, maar mag daar op huurbasis vertrekken.

Tighadouini zet zinnen op terugkeer naar Nederland

'Hij heeft meerdere opties in de tweede divisie van Spanje, maar die clubs heeft hij afgezegd', zegt zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani in gesprek met Voetbal International. 'Adje wil terug naar Nederland.'

Een halfjaar na zijn komst naar Spanje werd Tighadouini al uitgeleend aan het Turkse Kayserispor. Bij terugkeer in Málaga kreeg hij te horen dat zijn werkgever - waar hij in het bezit is van een tot medio 2020 doorlopend contract - hem opnieuw elders wilde stallen. FC Twente en Vitesse toonden al interesse.

'Maar bij de belangstellende Nederlandse clubs speelt eigenlijk hetzelfde', aldus de belangenbehartiger van de voormalig vleugelaanvaller van Vitesse, Cambuur, FC Volendam en NAC Breda. 'Zij moeten eerst spelers verkopen voordat ze hem aan kunnen trekken. Het is dus nog afwachten, maar we weten dat er in de laatste weken voor de transferwindow nog genoeg gebeurt.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.