Tighadouini wijkt uit naar buitenland

Reacties

Adnane Tighadouni verruilt NAC Breda vermoedelijk niet voor een Nederlandse topclub. Dat was aanvankelijk de intentie van de buitenspeler. Tot afgelopen maandag had zich echter geen ploeg uit de topvijf gemeld voor de aanvaller.

Tighadouini wijkt uit naar buitenland

Om die reden wijkt Tighadouini waarschijnlijk uit naar het buitenland. Er is concrete belangstelling vanuit het Midden-Oosten en van een Spaanse club, volgens insiders Real Sociedad. De Bredase clubleiding ziet Tighadouini uit financieel oogpunt graag vertrekken. Hij levert een bedrag op van boven de miljoen euro. Hoewel een klein deel van het bedrag naar zijn vroegere club Vitesse gaat, zou dit een enorme opsteker zijn voor NAC.

Met de verkoop van Tighadouni, die nog een contract heeft tot medio 2017, zou de naar de Jupiler League gedegradeerde club het spelersbudget flink op kunnen waarderen. Om die reden mag Erik Falkenburg, ondanks een nog tot medio 2016 doorlopende verbintenis, transfervrij vertrekken uit het Rat Verlegh Stadion. Samen met doelman Jelle ten Rouwelaar, neemt zijn loon een groot deel van het spelersbudget in beslag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.