Tighadouini knalt Málaga uit kelder Primera División

Reacties

Met zijn eerste goal in Spaanse dienst heeft Adnane Tighadouini Málaga aan drie punten geholpen. De buitenspeler schoot zijn ploeg uit een vrije trap voorbij Deportivo La Coruña (2-0).

Tighadouini knalt Málaga uit kelder Primera División

Tighadouini bekroonde zijn tweede basisplaats bij Málaga na ruim een uur spelen met de openingstreffer. Deportivo-doelman German Lux ging niet vrijuit bij de vrije trap die vanaf de linkerkant werd ingedraaid.

Veel sportieve hoogtepunten beleefde de van NAC Breda overgekomen aanvaller nog niet op Spaanse bodem. Voor de wedstrijd van vanavond startte Tighadouini in de Primera División alleen in de uitwedstrijd tegen Real Madrid (0-0) in de basis. Wel gunde trainer Javi Gracia zijn 22-jarige zomeraankoop vijf invalbeurten.

Met de onlangs aan zijn knie geopereerde Nordin Amrabat op de tribune liep Málaga, waar ex-FC Twente-speler Roberto Rosales ook in de basis begon, in de slotfase nog uit naar 2-0 dankzij Juan Carlos. Door de thuiszege klimt de ploeg van Tighadouini naar plaats vijftien. Deportivo is momenteel de nummer zeven van La Liga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.