Tighadouini kan ook kiezen voor pikante rentree bij Vitesse

Reacties

Adnane Tighadouini heeft volop keuze bij het kiezen van een nieuwe club. De aanvaller van NAC Breda, die een driejarig contract kan tekenen bij Baniyas SC uit de Verenigde Arabische Emiraten, staat ook in de belangstelling van Vitesse. Dit bevestigen bronnen tegenover Voetbal International.

Tighadouini kan ook kiezen voor pikante rentree bij Vitesse

Tighadouini  gaat vertrekken bij het gedegradeerde NAC, ondanks een nog tot medio 2017 doorlopend contract. De enige vraag is nog waarheen. Behalve Vitesse zijn er nu meerdere clubs die een fors bedrag overhebben voor de aanvaller van de Bredase club, die afgelopen seizoen veertien keer scoorde en vier verzilverde voorzetten liet aantekenen.

Een overgang naar Vitesse zou pikant zijn, aangezien Tighadouini daar ook zijn carrière begon. Ook speelde hij in het verleden voor SC Cambuur en FC Volendam. Vitesse kan de aanvaller bovendien goedkoper aantrekken dan andere clubs omdat bij zijn overgang een doorverkooppercentage werd bedongen.

De 22-jarige aanvaller heeft altijd gezegd dat hij na zijn periode bij NAC het liefst in Nederland wilde blijven. Dat achtte hij beter voor zijn ontwikkeling. Belangstelling van de beoogde topclubs Ajax, PSV en Feyenoord bleef evenwel vooralsnog uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.