Tibbling negeert advies Faber en tekent bij Brøndby

Reacties

Simon Tibbling heeft vrijdagmiddag een contract voor vijf jaar getekend bij Brøndby IF. De Deense topclub neemt de middenvelder over van FC Groningen. De betaalde transfersom wordt niet naar buiten gebracht.

Tibbling negeert advies Faber en tekent bij Brøndby

Eerder liet Groningen-trainer Ernest Faber nog weten te betwijfelen of Brøndby voor Tibbling wel een stap vooruit was. De Zweedse international deelt die twijfel gezien zijn transfer niet, tot vreugde van de Deense club. 'Simon is zonder enige twijfel een groot talent met een mooie toekomst voor zich', aldus Troels Bech, technisch directeur van Brøndby.

'Er zijn veel jonge spelers die duidelijke stappen voorwaarts gemaakt hebben bij onze club en Simon denkt dat hij dat hier ook kan doen. Er was veel belangstelling voor Simon en het feit dat hij gekozen heeft voor een lang contract bij onze club zegt veel over zijn vertrouwen in ons project', vervolgde Bech.

FC Groningen nam Tibbling in januari 2015 over van Djurgårdens IF. Zijn start was veelbelovend, maar vorig seizoen belandde de verdedigende middenvelder op de bank in Euroborg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.