Thuisduel met Heracles komt te vroeg voor Van Beek

Reacties

Sven van Beek ontbreekt zaterdag bij Feyenoord in het thuisduel met Heracles Almelo. De twintigjarige verdediger heeft nog te veel last van zijn bovenbeenblessure om alweer in actie te komen namens de Rotterdammers. Joris Mathijsen zal hem vervangen.

Thuisduel met Heracles komt te vroeg voor Van Beek

Na het vertrek van Stefan de Vrij groeide Van Beek dit seizoen uit tot een vaste waarde in de ploeg van trainer Fred Rutten. Het leverde de Gouwenaar een uitnodiging op voor Jong Oranje. Na het eerste play-offduel met Jong Portugal verliet hij het trainingskamp echter geblesseerd, waardoor hij de return op Portugese bodem miste.

Rutten sprak begin deze week nog de hoop uit dat Van Beek voor Feyenoord wel in actie zou kunnen nemen. 'Als Sven tegen het einde van de week kan meetrainen met de groep, is hij inzetbaar. We doen er alles aan dat te halen en het zou moeten kunnen lukken', zei Rutten tegenover Voetbal International.

Op de groepstraining van donderdag ontbrak de centrale verdediger echter. Behalve Van Beek kan ook Khalid Boulahrouz zijn opwachting niet maken. Hij maakte vorige week zijn rentree bij Jong Feyenoord/Excelsior en zit volgens Rutten 'goed in de revalidatie. 'De verwachting is dat hij snel weer kan aansluiten', aldus Rutten. Mathijsen keert bij absentie van Boulahrouz terug in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.