Thiago Silva keert terug in Seleção

Reacties

Thiago Silva keert terug bij de nationale ploeg van Brazilië. De centrale verdediger van Paris Saint-Germain werd in de voorgaande interlands nog genegeerd door bondscoach Dunga.

Thiago Silva keert terug in Seleção

'Geen enkele speler is gegarandeerd van een plek in mijn selectie', zei de keuzeheer een maand geleden over het niet selecteren van Thiago Silva.

Thiago Silva miste de interlands tegen Ecuador, Colombia, Argentinië en Japan. Een behoorlijk klap voor de verdediger, die ook nog eens zijn aanvoerdersband kwijtraakte aan Barcelona-aanvaller Neymar.

Behalve Thiago Silva keert ook Lucas Moura, zijn ploeggenoot bij PSG, terug bij de Seleçao. De aanvaller van de Franse topclub speelde in het verleden al 31 interlands, maar ontbrak wel in de WK-selectie van afgelopen zomer. Bondscoach Dunga gunt de flankspeler een nieuwe kans.

Dunga maakte donderdagmiddag zijn 23-koppige selectie voor de vriendschappelijke interlands tegen Turkije en Zwitserland bekend. WK-gangers Dani Alves, Marcelo en Hulk zijn, net als tegen Argentinië (2-0 winst) en Japan (4-0 winst), niet van de partij. Datzelfde geldt voor Kaká, die wel bij de selectie zat tegen de Argentinië en Japan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.