Terugkeer Tapia vergroot luxeprobleem Van Bronckhorst

Reacties

Als Feyenoord zaterdag Excelsior ontvangt, dan heeft trainer Giovanni van Bronckhorst er waarschijnlijk weer een keuze bij op zijn drukbezette middenveld. Renato Tapia heeft namelijk de groepstraining hervat.

Terugkeer Tapia vergroot luxeprobleem Van Bronckhorst

Wegens ziekte ontbrak Tapia in de laatste twee competitieduels, maar nu hij weer volop meetraint, lijkt niets zijn inzetbaarheid tegen Excelsior in de weg te staan.

De aanstaande rentree van Tapia geeft Van Bronckhorst een extra optie op het middenveld. Daar zijn Karim El Ahmadi, Dirk Kuijt en Tonny Vilhena vooralsnog de vaste krachten, hoewel tegen Heracles Almelo (0-1 winst) werd gekozen voor een variant met Vilhena op links en Jens Toornstra vanuit de as. Marko Vejinovic en Simon Gustafson moeten het vooralsnog doen met een bijrol en dat lot lijkt Tapia ook te wachten.

Behalve Tapia is ook Miquel Nelom op de weg terug. De 25-jarige linksback, die herstellende is van een kuitblessure, trainde individueel mee. Van Bronckhorst gaf eerder aan dat hij Nelom na de interlandperiode weer terug verwacht bij de groep.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.