Terugkeer Drenthe op trainingsveld van korte duur

Een normale week bij Hércules Alicante lijkt Royston Drenthe nog niet gegeven. Dit keer speelden maagproblemen de Oranje-international parten.

Terugkeer Drenthe op trainingsveld van korte duur

Na in Nederland hersteld te zijn van een hamstringblessure keerde Drenthe deze week terug bij Hércules Alicante. Maar veel trainingen kon de middenvelder niet volgen. Donderdagochtend meldde hij zich met maagproblemen bij de club om daarna weer huiswaarts te keren.

De nieuwe afwezigheid past in de moeizame start van 2011. Door blessures, griepjes, transfer- en contractperikelen kon hij de laatste maanden nauwelijks een positieve bijdrage leveren aan de strijd tegen degardatie uit de Primera División. De maagklachten zijn geen probleem voor het duel met Real Madrid, dat door afspraken in de huurovereenkomst toch al voorbij gaat aan de linkspoot.

Hércules Alicante treedt met een gehavende ploeg aan tegen Real Madrid. Naast Drenthe zijn David Trezeguet en Francisco Peña niet van de partij. Opsteker is de rentree van Nelson Valdez, die de laatste weken werd geplaagd door een spierblessure. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's