Ternana spreekt met nieuw contract vertrouwen uit in Janse

Reacties

Jens Janse heeft zijn contract bij Ternana met een jaar verlengd. De 29-jarige Nederlander begint daarmee aan zijn tweede seizoen in de Serie B.

Ternana spreekt met nieuw contract vertrouwen uit in Janse

De verdediger kwam eind vorig seizoen op een lijstje van de Italiaanse justitie terecht, die hem ervan verdacht zich te hebben laten omkopen in het duel met Catania (2-0 nederlaag). Jense ontkende direct alle betrokkenheid en later werd hij ook vrijgepleit door de inmiddels opgestapte Catania-president Antonio Pulvirenti, de hoofdverdachte in het schandaal.

Dat Ternana nu mijn contract verlengd heeft, zegt voldoende', aldus Janse. 'De club weet dat ik onschuldig ben in dit hele onzin-verhaal.' De ex-speler van NAC Breda en Willem II verwacht dat hij later deze maand officieel van de verdachtenlijst geschrapt wordt.

Onderzoek
'Het duurt nog een tijdje totdat alles officieel is afgerond', refereert hij aan het onderzoek van Italiaanse justitie. 'Mijn advocaat en ik weten dat ik onschuldig ben, alleen wachten we op de officiële verklaring dat ik daadwerkelijk uit het onderzoek gehaald ben.'

Janse eindigde het afgelopen seizoen op de twaalfde plaats met Ternana, waar hij sinds vorig jaar onder contract staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.