Tergend zwak Milan verliest weer terrein en De Jong

Reacties

De crisis bij AC Milan houdt aan. De Rossoneri kwamen op bezoek bij Chievo Verona goed weg met een punt: 0-0. Tot overmaat van ramp viel Nigel de Jong na rust uit met een hamstringblessure.

Tergend zwak Milan verliest weer terrein en De Jong

Het uitduel met Chievo leek voor Milan de ideale gelegenheid zijn tweede zege op rij te boeken, na de 2-0 winst op Cesena van zondag. Het tegendeel bleek het geval, want niet het roemruchte Milan maar degradatiekandidaat Chievo was de baas in Stadio Marc'Antonio Bentegodi.

Milan kwam kort na rust het dichtst bij een doelpunt, maar de poeier van ex-VVV'er Keisuke Honda spatte uiteen op de lat. Daarna heerste Chievo. Milan-doelman Diego López hield zijn wankele ploeg met een paar formidabele reddingen op de been en voorkwam daarmee een afgang.

Door het gelijkspel raken de plaatsen die rechtgeven op Europees voetbal nog verder uit beeld voor Milan; nummer vijf Fiorentina heeft acht verliespunten minder. Milan staat nu negende, maar kan dit weekend nog ingehaald worden door zowel Torino als Palermo. De posite van trainer Filippo Inzaghi blijft daardoor zeer penibel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.