Terek Grozny wordt de nieuwe club voor Aissati

Ismail Aissati gaat zich voor drie jaar verbinden aan het Russische Terek Grozny, dat zich al verzekerde van de voormalig AGOVV-aanvaller Jeremy Bokila.

Terek Grozny wordt de nieuwe club voor Aissati

Aissati speelde 24 augustus waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Antalyaspor. De 25-jarige middenvelder staat op het punt zich voor drie jaar te verbinden aan Terek Grozny, dat met de Turkse club al tot een vergelijk is gekomen over een afkoopsom.

De middenvelder wordt ploeggenoot van Bokila, die zondag voor anderhalf miljoen euro werd weggehaald bij Petrolul Ploiesti. De 24-jarige aanvaller heeft met de transfer zijn zin. Stages bij onder andere Rubin Kazan, Bolton Wanderers, Saint-Etienne en Fortuna Düsseldorf leverden geen contract op. 

Bokila begon zijn carrière in het seizoen 2007/08 bij AGOVV Apeldoorn. De aanvaller speelde daarna ook voor SV Zulte Waregem en Sparta Rotterdam, voor hij in 2012 terecht kwam bij Petrolul Ploiesti. Met zestien treffers in 31 duels speelde hij zich in de kaart, met een contract bij Terek als resultaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen