'Ten Rouwelaar heeft laten weten dat hij wil blijven'

Reacties

PEC Zwolle heeft zich tevergeefs bij NAC Breda gemeld voor Jelle Ten Rouwelaar (33). De Overijsselse club zag in de sluitpost van de Bredanaars de opvolger van de naar Ajax vertrokken Diederik Boer, maar technisch directeur Graeme Rutjes heeft laten weten dat de transfer van de baan is.

'Ten Rouwelaar heeft laten weten dat hij wil blijven'

Rutjes kreeg zondagavond een telefoontje van de doelman. 'Jelle heeft aangegeven dat hij bij ons wil blijven en daarmee is een vertrek naar PEC niet meer aan de orde', aldus de directeur.

NAC had PEC bovendien al laten weten dat het Ten Rouwelaar niet wilde laten gaan. Bekend was wel dat Ten Rouwelaar zeer gecharmeerd is van PEC-trainer Ron Jans. In het verleden hebben de twee goed samengewerkt bij FC Groningen en FC Emmen. Onlangs noemde Ten Rouwelaar Jans in VI nog de beste trainer waarmee hij in zijn loopbaan heeft gewerkt.

Ten Rouwelaar komt al sinds 2007 uit voor NAC. Daarvoor verdedigde hij het doel van Emmen, PSV, FC Groningen, FC Twente, FC Eindhoven en Austria Wien in Oostenrijk. In het seizoen 2004/05 kwam de doelman al uit voor de Zwollenaren. Destijds werd hij verhuurd door PSV. Ten Rouwelaar werd onlangs ook genoemd als mogelijke reservedoelman bij Ajax, maar de Amsterdammers kozen dus voor Boer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.