Ten Hag gaat Boymans missen bij Utrecht: 'Garantie op goals'

Reacties

FC Utrecht heeft het vertrek van Ruud Boymans (27) naar Al Shabab bevestigd. De laatste plooien zijn gladgestreken tussen de Domstedelingen en de club uit Dubai, waar Fred Rutten sinds kort trainer is. Erik ten Hag ziet met de transfer van de spits scorend vermogen vertrekken uit Stadion Galgenwaard.

Ten Hag gaat Boymans missen bij Utrecht: 'Garantie op goals'

Boymans kwam dit seizoen tot vijftien duels voor FC Utrecht, waarin hij liefst tien keer scoorde. De aanvalsleider had in de Domstad nog een verbintenis tot medio 2018, maar zag een stap naar de club uit de Verenigde Arabische Emiraten direct zitten. 'Wij hebben meegewerkt aan zijn wens om deze kans te kunnen aannemen', zegt hoofdcoach Ten Hag op de clubwebsite.

'Met het vertrek van Ruud verliezen wij scorend vermogen. Naast garantie op goals gaan wij de energie missen die hij aanboorde in ons elftal en de voortdurende dreiging bij de tegenstander. Wij danken Ruud voor zijn inzet en wensen hem alle succes en plezier toe bij zijn nieuwe club.'

De voormalige aanvaller van AZ, Willem II, NEC, VVV-Venlo en Fortuna Sittard heeft zijn krabbel gezet onder een driejarige verbintenis. Bij Al Shabab - vorig seizoen op de vijfde plaats geëindigd in de competitie - zijn behalve Rutten, ook Eric Viscaal (technisch directeur) en Sonny Silooy (jeugdtrainer) werkzaam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.