Ten Hag: 'FC Utrecht heeft opvolgers Ramselaar al in huis'

Reacties

FC Utrecht zal geen opvolger aantrekken voor de aan PSV verkochte Bart Ramselaar. Volgens trainer Erik ten Hag heeft hij genoeg opties op het middenveld.

Ten Hag: 'FC Utrecht heeft opvolgers Ramselaar al in huis'

Sofyan Amrabat veroverde een basisplaats en kent een behoorlijke competitiestart. 'We hebben meer keuzes met Andreas Ludwig en Patrick Joosten, terwijl we Willem Janssen nu ook weer voor het middenveld kunnen gebruiken door de komst van de verdedigers Menno Koch en Edson Braafheid. We hebben de opvolgers van Bart al in huis' aldus Ten Hag tegen Voetbal International.

'Vanuit de A1 en Jong FC Utrecht komen er ook een paar jonge jongens aan die binnen drie maanden zó in de basis kunnen staan', vervolgt Ten Hag. 'Hun namen noem ik niet, ik wil ze nog in de schaduw houden. Ze hebben het niveau nog niet, maar dat gold een jaar geleden ook voor Bart. Fysiek hield hij het nog niet vol en hij trapte de bal naar de verkeerde kleur, doordat de ruimtes kleiner waren. Bart paste zich razendsnel aan. Dat verwacht ik ook van hem bij PSV.'

De transfer van Ramselaar naar de landskampioen kan de beste deal in de historie van de club worden. Inclusief bonussen en een doorverkooppercentage kan de transfersom oplopen naar ruim zes miljoen euro. De twintigjarige middenvelder speelde sinds zijn debuut 49 officiële duels voor de Domstedelingen en scoorde tien keer.

Lees in de nieuwe VI een uitgebreid verhaal over FC Utrecht, dat na het uitstekend afgelopen seizoen weer opnieuw moet beginnen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.