Ten Cate en Gullit hebben niets gehoord van KNVB

Reacties

Henk ten Cate zegt niet benaderd te zijn voor de functie van bondscoach in een combinatie met Ruud Gullit. De trainer van Al-Jazira uit Abu Dhabi heeft nog één punt nodig voor het kampioenschap van de Emiraten en gaat daarna pas nadenken over zijn toekomst. Ook Gullit liet vervolgens weten nog niets gehoord te hebben uit Zeist.

Ten Cate en Gullit hebben niets gehoord van KNVB

'Ik hou me bezig met wat belangrijk is, de titel en voor de rest niks, want er is niks. Ik heb niets gehoord van de KNVB en ook met niemand gesproken. Meer kan ik er niet over zeggen', vertelt Ten Cate aan VI.

Gullit sprak woorden van gelijke strekking. 'Ik ben niet gebeld en ik weet helemaal nergens van. Verder valt er voor mij niets over te zeggen.'

De naam van Ten Cate werd zondag weer eens genoemd in het programma De Tafel van Kees op FOX Sports. Volgens presentator Kees Jansma, goed ingevoerd, kiest de KNVB op korte termijn tussen het duo Gullit/Ten Cate en Roger Schmidt, ex-trainer van Red Bull Salzburg en Bayer Leverkusen.

'Nogmaals', zegt Ten Cate, 'ik heb geen contact gehad. Ik heb eerder gezegd dat ik me vereerd voel dat mijn naam wordt genoemd. Dat is alles. Wel ga ik nadenken over mijn toekomst. Ik heb het in Abu Dhabi uitstekend naar mijn zin, maar binnenkort word ik voor de tweede keer opa. Ik heb mijn kleinzoon afgelopen jaar drie dagen gezien. Dat zijn dingen die toch bijten. Ik ga de zaken goed op een rijtje zetten, maar pas nadat we kampioen zijn geworden.' (Martijn Krabbendam en Simon Zwartkruis)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.