Tegenvallende Yeini terug naar Maccabi

Reacties

Sheran Yeini keert per direct terug naar Israël. De 30-jarige middenvelder zit niet bij de wedstrijdselectie voor het bekerduel met Feyenoord en is op weg naar zijn oude club Maccabi Tel Aviv.

Tegenvallende Yeini terug naar Maccabi

Yeini maakte in 2015 op voorspraak van scout Theo Janssen de overstap van Maccabi Tel Aviv naar Vitesse. De Israëliër moest het jonge elftal van toenmalig trainer Peter Bosz van ervaring voorzien. Dat pakte anders uit.

In zijn eerste seizoen kwam de middenvelder tot 26 optredens, dit jaar bleef de teller steken op tien. Yeini verloor de concurrentiestrijd van Chelsea-huurling Lewis Baker.

Yeini had nog een contract tot medio 2019 in Arnhem en mocht voor een gering transferbedrag vertrekken. Technisch directeur Mo Allach geeft uitleg op de website van Vitesse: 'Nadat Maccabi Tel Aviv zich meldde werd duidelijk dat het een goed moment bleek voor Sheran om terug te keren bij zijn oude club. Maccabi was bereid om aan de gevraagde transfersom te voldoen. Sheran heeft anderhalf jaar alles gegeven voor Vitesse. Wij wensen hem veel succes in Tel Aviv.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.