Tapia kan in Klassieker Feyenoord-debuut maken

Reacties

Renato Tapia is voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De van FC Twente overgekomen middenvelder kan zondag tegen Ajax debuteren voor de Rotterdammers.

Tapia kan in Klassieker Feyenoord-debuut maken

Trainer Giovanni van Bronckhorst meldt dat de twintigjarige Peruviaan in principe als basisspeler zou kunnen beginnen. 'Hij is wedstrijdfit en is een extra optie voor het middenveld', zei de jarige coach tijdens de persconferentie. De topper tegen Ajax begint zondag om 12.30 uur.

Van Bronckhorst liet verder weten dat hij zondag over een volledig fitte selectie kan beschikken. Veel Feyenoorders speelden woensdag 120 minuten in het bekerduel met Roda JC Kerkrade (1-0 zege na verlenging), maar alle spelers zijn goed van die slijtageslag hersteld.

Het uitduel met Ajax is voor Feyenoord van groot belang. Bij puntenverlies dreigen de Rotterdammers de derde plaats kwijt te raken. Feyenoord heeft na vijf competitienederlagen op rij 36 punten en wordt op de hielen gezeten door Heracles Almelo (35), NEC (34) en Vitesse (33).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.