Tannane teruggezet naar tweede elftal Saint-Étienne

Oussama Tannane is bij Saint-Étienne teruggezet naar het tweede elftal, meldt L'Equipe. De 23-jarige aanvaller leek zondag zijn rentree te kunnen maken in het competitieduel met FC Nantes, maar trainer Christophe Galtier is ontevreden over zijn inzet op de training.

Tannane teruggezet naar tweede elftal Saint-Étienne

Tannane zou donderdag hebben geweigerd mee te trainen door een nieuwe blessure aan zijn schaambeen voor te wenden, tot onvrede van zijn coach. De voormalig aanvaller van SC Heerenveen en Heracles Almelo kwam sinds eind december niet meer in actie door een slepende blessure.

Saint-Étienne nam Tannane in januari 2016 voor 2,5 miljoen euro over van Heracles, nadat hij indruk had gemaakt met zeven goals in de eerste seizoenshelft. De Marokkaans international kwam sindsdien veertig keer in actie voor de Franse club en was goed voor vijf doelpunten en drie assists.

In zijn tijd bij Heracles werd Tannane in het seizoen 2014/15 in korte tijd al twee keer uit de selectie gezet. Trainer John Stegeman nam hem na drie maanden uiteindelijk weer in genade aan, nadat de vleugelspits 'aan zichzelf had gewerkt'. Als jeugdspeler maakte Tannane het al te bont bij Ajax en PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen