Talentvolle Pool nieuwe derde keeper Feyenoord

Reacties

Kamil Miazek is bij Feyenoord de opvolger van Roland Graafland. De achttienjarige Pool is vanaf volgend seizoen de derde doelman in Rotterdam en tekent een contract tot medio 2017.

Talentvolle Pool nieuwe derde keeper Feyenoord

De clubleiding van Feyenoord had in een eerder stadium al de contracten van Graafland en Erwin Mulder, de huidige reserve-keeper, formeel opgezegd. Hierdoor maakt de huidige keeper van Feyenoord A1 de overstap naar de hoofdmacht.

Behalve eerste doelman Kenneth Vermeer en Miazek heeft Feyenoord met Warner Hahn nog een doelman onder contract. Hahn wordt op dit moment verhuurd aan PEC Zwolle. Of de voormalige goalie van FC Dordrecht na dit seizoen terugkeert, is nog niet bekend. Feyenoord gaat in ieder geval niet verder met de nu nog aan Willem II verhuurde Kostas Lamprou. Hij blijft mogelijk ook na het aflopen van zijn huidige verbintenis in Tilburg.

Het vertrouwen van Feyenoord in de talentvolle Miazek is groot. 'Hij is drie jaar geleden bij ons in de opleiding gekomen en heeft zich sindsdien als mens en als speler enorm ontwikkeld', aldus technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. 'Hij is niet alleen heel talentvol, maar heeft ook een enorm goede mentaliteit.'

Miazek is uiteraard zeer gelukkig met zijn nieuwe verbintenis. 'Het betekent heel veel voor mij dat ik nu een nieuw contract heb mogen tekenen bij Feyenoord en na de zomer mag aansluiten bij de eerste selectie', aldus de goalie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.