Swansea-spits Gomis zakt in elkaar tijdens competitieduel

Reacties

Swansea City-spits Bafetimbi Gomis is tijdens het competitieduel bij Tottenham Hotspur op het veld in elkaar gezakt. Hoe het met de Fransman gaat is nog niet bekend.

Swansea-spits Gomis zakt in elkaar tijdens competitieduel

Vrijwel direct na de vroege openingsgoal van voormalig FC Twente-speler Nacer Chadli, nog voordat zijn ploeggenoten konden aftrappen, viel Gomis rond de middellijn plotseling op de grond. Daarbij was geen tegenstander in de buurt.

De medische mensen van beide ploegen snelden vervolgens het veld op, waar Gomis zuurstof kreeg toegediend. Na een behandeling van enkele minuten verliet hij onder luid applaus op een brancard het veld, hij was daarbij wél bij bewustzijn. De aanvaller werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor nader onderzoek.

Vijf seizoenen geleden overkwam Gomis zoiets ook al. Destijds ging de nu 29-jarige spits in augustus in een oefenduel van Olympique Lyon opeens naar de grond. Twee maanden later liet hij ook zijn teamgenoten bij de Franse nationale ploeg schrikken door op een training het bewustzijn te verliezen. Een kwartier later keerde hij toen echter alweer terug op het veld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.