Swansea ziet de clubloze Stam naast Tiendalli als optie

Ondanks zijn vertrek bij Wigan Athletic blijft Ronnie Stam mogelijk actief in Engeland. De Nederlandse back staat in de belangstelling van Swansea City.

Swansea ziet de clubloze Stam naast Tiendalli als optie

Wigan nam na de degradatie uit de Premier League afscheid van Stam (foto), die daarmee transfervrij werd. Swansea City-voorzitter Huw Jenkins bevestigt dat de 29-jarige back op het lijstje staat bij de club uit Wales.

'Hij is een van de spelers waar we naar kijken als mogelijke rechtsback', aldus Jenkings in Evening Post. 'Maar we zijn niet in onderhandeling. Hij is slechts een optie, zoals Dwight Tiendalli en Jack Hunt dat ook zijn.'

Waar Hunt onder contract staat bij Huddersfield is Tiendalli geen onbekende voor manager Michael Laudrup. De Oranje-international speelde afgelopen seizoen voor Swansea, maar kon niet tot een vergelijk komen over een nieuwe verbintenis.

Swansea City komt echter pas in actie als een van de beschikbare rechtsbacks – Angel Rangel en Jazz Richards – elders wordt ondergebracht. 'Het is aan Laudrup of hij Jazz wil behouden of hem verhuurt.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen