Swansea verhoogt bod op beoogde opvolger De Vries

Fulham heeft van Swansea City een verbeterd bod van drie miljoen euro ontvangen voor keeper David Stockdale (25). De huidige reservedoelman van de formatie van trainer Martin Jol is bij Swansea kandidaat voor de opvolging van Dorus de Vries. De Nederlandse goalie tekende na de promotie naar de Premier League een contract bij Wolverhampton Wanderers.

Swansea verhoogt bod op beoogde opvolger De Vries

Tien dagen geleden wees Fulham een bod van tweeënhalf miljoen euro af. Het liefst zien de Londenaren Stockdale alleen op huurbasis vertrekken, omdat ze in hem op termijn de opvolger van oudgediende Mark Schwarzer zien.

Swansea City heeft na het vertrek van De Vries, een van de stuwende krachten in het voorbije promotiejaar, al gehandeld door doelman José Moreira (Benfica) vast te leggen. Manager Brendan Rodgers wil evenwel nóg een keeper aantrekken om zijn opties te vergroten.

Na het eerste (afgewezen) bod voor Stockdale deed Swansea City een tevergeefse poging keeper Lee Camp voor 1,6 miljoen euro te kopen van Nottingham Forest. Vervolgens richtte de club haar aandacht weer op Stockdale. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's