Swansea geeft tegen Wolves zege in twee minuten weg

Swansea City gaf op bezoek bij Wolverhampton Wanderers (2-2) in de slotfase een ruime voorsprong weg, ondanks goed keeperswerk van Michel Vorm, waardoor de derde zege van het seizoen uitbleef.

Tot de 85ste minuut koesterde Swansea een comfortabele 2-0 voorsprong. Het had deze verkregen door treffers van Danny Graham en Joe Allen in de 23ste en 35ste minuut. Vorm bewees zijn kwaliteiten door op fraaie wijze een vrije trap van Adam Hammill uit zijn doel te tikken.

Terwijl diverse supporters van de thuisploeg al teleurgesteld Molineux hadden verlaten, kwamen The Wolves toch weer terug in de wedstrijd. Vorm had nog een antwoord op het schot van dichtbij van Sam Vokes maar moest zich gewonnen geven toen Kevin Doyle de rebound binnen knalde.

Nog geen minuut later was het 2-2. Doyle kon probleemloos opstomen aan de linkerkant en kreeg alle gelegenheid een voorzet te geven die door Jamie O'Hara van dichtbij, en buiten bereik van Vorm, tegen de touwen gejaagd werd. Het voorkwam dat Wolverhampton tegen zijn zesde nederlaag op rij opliep. Foto: VI Images