media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Swansea City volgt Vitesse-aanvaller Ibarra nauwlettend

Swansea City volgt Vitesse-aanvaller Ibarra nauwlettend

De kans is groot dat Renato Ibarra (23) zijn loopbaan vervolgt in de Premier League. Diverse Britse clubs, waaronder Swansea City, hebben interesse in de rechtsbuiten van Vitesse.

Onlangs zat een flinke delegatie van The Swans, onder wie de hoofdscout, op de tribune om de Ecuadoriaan te bekijken. Ibarra heeft in Arnhem een aflopend contract en lijkt toe aan een volgende stap. Recentelijk werd in enkele media gemeld dat de tweejarige optie in de verbintenis van Ibarra zou worden gelicht, maar technisch directeur Mo Allach ontkent dat in gesprek met Voetbal International.

'Onlangs is de zaakwaarnemer van Renato langs geweest. Hij was op doorreis. We hebben gesproken over het contract van Ibarra, maar er is nog geen besluit genomen. Ik weet niet waar die informatie vandaan komt.'

Het is wel aannemelijk dat Vitesse de optie in de overeenkomst licht, maar gezien de financiële positie van de club lijkt het nog logischer dat Ibarra bij een goed bod dan alsnog wordt verkocht.

Stef de Bont

Verslaggever Voetbal International. Volgt SC Cambuur, Vitesse, FC Dordrecht, CED, CV Topklasse en vaste volger van Jong Oranje/nationale jeugdploegen.

@stefdebont_vi

Praat mee

Praat mee op VI.nl

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Inloggen / registreren

Laatste nieuws